Menu

MENU


Onder leiding van chefkok Vito Gennaro presenteren wij u de lekkerste gerechten uit de Italiaanse keuken.


Veel gerechten zijn ontstaan op basis van recepten afkomstig van Vito's thuisfront, gelegen in het zuidelijkste puntje van Italië.


Bij al onze gerechten zijn heerlijke Italiaanse wijnen te verkrijgen. Deze wijnen zijn speciaal voor  geselecteerd door Vino d'Elmar, aangrenzend gelegen in het proeflokaal aan de rechterzijde van La Trattoria. Reserveren


Piatta di Stagione


Zuppa di Senape con pancetta

Huisgemaakte mosterdsoep, gebuld met uitgebakken buikspek


duetto classico

De twee klassiekers op één bord, half carpaccio, half vitello tonato



Cozze alla Vito

Mosselen bereid op Italiaanse wijze, geserveerd met ciabatta (0,5 kg)






Pappardelle Bolognese é porcini

Pasta met bolognesesaus en eekhoorntjesbrood


Cozze alla Vito

Mosselen bereid op Italiaanse wijze, geserveerd met ciabatta (1,0 kg)


faraona con scalogno

Parelhoen met een heerlijke sjalottenjus


Paillardine di manzo ai funghi porcini

Dungeslagen entrecote met rucola, parmezaanse kaas en eekhoorntjesbrood



Soepen


Creme di pomodoro

Tomatencrèmesoep


Zuppa di Pesce

Rijk gevulde vissoep


Antipasti Originale


Bruschetta

3 geroosterde ciabatta broodjes met tomaten bruschetta


Mozzarella Caprese

Tomaten met buffelmozzarella, olijfolie en basilicum


Carpaccio di Manzo

Ossenhaascarpaccio met rucola en Parmezaanse kaas


Vitello Tonnato

Dungesneden kalfsvlees met gekruide tonijncrème


Calamari Fritti piccolo

In olie gebakken verse inktvisringen


Gamberi al Forno

Gepelde gamba's uit de oven, met knoflook en peperoni met voldoende brood voor de heelrijke saus


Gamberi in Padella

In de pan geserveerde; verse ongepelde gamba's met knoflook, peperoni en kruiden.

(12 stuks)


Antipasti Misti alla Casa (vanaf 2. pers.)

Een groep uit de klassieke, Italiaanse voorgerechten

Pasta


Tortellini Alla Panna

Tortellini gevuld met spinazie en ricotta, geserveerd in een roomsaus met

ham en een vleugje nootmuskaat


Spaghetti Carbonara

De klassieker met buikspek, eigeel en parmezaanse kaas


Tagliatelle al Salmone

Tagliatelle met verse zalm


Penne all Arrabiata

Met zwarte olijven en peperoncini in een tomatensaus

*** Attenzione!!! Piccante!!! ***


Linguine alla Scoglio

Met verse zeevruchten


Tagliatelle al Carpaccio di Manzo

Tagliatelle op een carpaccio van ossenhaas met truffelsaus


Tagliatelle con Capesante e Gamberi

Tagliatelle met St. Jacobsmosselen en gamba's




*** Tip van de chef Vito Gennaro ***


Pasta Parmigiano

Tagliatelle met rucola, cherrytomaatjes, pijnboompitjes, knoflook en spaanse pepers.

Deze pastawordt voor u in onze keuken bereid en vervolgens in het restaurant door de halve Parmazaanse kaas gedraaid en aan u geserveerd.

Insalate-Salades 


Insalata mista- gemengde salade

Kleine seizoenssalde (bijlage)

Grote seizoenssalade


Insalate mista con Salmone fresco alla griglia

Gemengde salade met verse zalm van de grill


Insalate di rucola, pomodorini, pinoli e Parmigiano

Rucola salade met cherrytomaatjes, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas


Insalate con filetto di Monze en funghi

Gemengde salade met ossenhaasreepjes en champignons




Al onze salades worden geserveerd met een olijfolie-balsamico dressing.

Pesce-Visgerechten 


Salmone alla Siciliana

Verse zalmfilet met tomaatjes en verse kruiden


Calamari Fritti grande

In olie gebakken verse inktvisringen


Orata all Griglia

Hele gegrilde Dorade gevuld met Italiaanse kruiden en citroen



Bij al onze visgerechten heeft u de keuze tussen rozemarijnaardappeltjes met verse

seizoensgroenten of pasta

Carne-Vleesspecialiteiten


Scaloppine alla Valdostana

Dun geslagen varkenshaas met een saus van ui, champignons en Italiaanse kaas


Scaloppine al Marsala

Dun geslagen varkenshaas met Italiaanse Marsala wijnsaus


Saltimbocca alla Romana

Dunne lapjes varkenshaas met Parmaham, salic in een witte wijnsaus


Involtini

Varkenshaasrollade gevuld met rucola, mozzarella en Parmaham


Cottelette d'Agnello

Italiaans gekruide lamskoteletjes van de grill



Bistecca-Steaks


Filetto di Manzo

Ossenhaas van de grill


Bistecca ai Ferri

Entrecôte van het rund


Keuze sauzen:


- Groene pepersaus

- Gorgonzolasaus

- Champignonroomsaus

- Rode wijnsaus

- Alla griglia con salmoriglio

(gegrilde met verse Italiaanse kruiden en knoflook)



Bij a onze vleesgerechten heeft u de keuze tussen rozemarijnaardappeltjes met verse

seizoensgroenten of pasta

Desserts


Tiramisu

Klassiek Italiaans dessert bestaande uit eieren, lange vingers, cacao, Mascarpone, espresso, Marsalawijn en Amaretto


Panna Cotta

Combinatie van melk, room en verse vanille, opgestijfd met gelatine en wordt geserveerd met warme bosvruchten


Crème brûlée

Vanille custard met een laagje gekarameliseerde riet suiker


Formaggio Misto

Kaasplankje, zorgvuldig geselecteerde Italiaanse kazen door onze chef-kok


Chocosoufflé

Chocosoufflé uit de oven met vanille saus, vanille ijs en Ameretto

Openingstijden

Maandag:                           17:00-22:00

Dinsdag:                              Gesloten

Woensdag:                        17:00-22:00

Donderdag:                       17:00-22:00

Vrijdag:                                17:00-22:00

Zaterdag:                           17:00-22:00

Zondag:                               17:00-22:00

Adres:

Markt 21

5911HD Venlo

Tel. Nummer:

077-3517162

La Trattoria

Geniet van de autentieke Italiaanse keuken in hartje Venlo aan het Stadhuisplein.

Copyright @ All Rights Reserved